Kde se seznámit se ženou? Poradíme! 1

Nejste z těch, kteří okolo sebe mají spoustu žen, takže vybrat tu, která vám bude o něco blíž než ostatní je hračka. Máte neustále nabitý program, v práci se lidé střídají, takže neustále nové a nové tváře. Pokud však nemáte zrovna dvakrát moc šanci na seznámení, nejste ti, kteří ihned jednají nebo holku ukecají, pak se seznamujete hůř. Kde se seznámit? Kam jít?

Internet

V podstatě ráj všech introvertů a hejterů, kteří mají potřebu kritizovat. Seznámit se na něm můžete, mnohdy to také vyjde, ale nečekejte od toho žádné zázraky. Musíte probírat a přebírat.

Koncerty a festivaly

Léto přeje láskám a vůbec vztahům. Jděte na koncert, festival, nějaké akce, které máte ve městě. Sami, s kamarády, s partou přátel. Všude okolo bude spousta lidí, seznámit se nemusí být problém. A pokud to nevyjde, užijete si zábavu.

Nechte jednat přátelé

Kamarádi mají ve svém okolí někoho, o kom jsou přesvědčeni, že by se k vám hodil? Pak je nechte zorganizovat nějakou akci, kde se potkáte. Nenásilně, nenuceně. A kdoví, možná si budete sympatičtí, sejdete se sami a láska může být na světě. Pokud ne, získáte novou kamarádku a to taky není k zahození.